T(J)ACK SOM FAN!!! #48H2014 #ClarionSthlm

Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.11.13

 

48H:s reklamtävling har löpt mot sitt slut och nu så här dagen efter känner man hur mycket det faktiskt tär på krafterna att lära känna två främmande personer + generera en ide som man hoppas vinner av 120bidrag.

Tyvärr vann vi inte men vi var nöjda ändå, för det var så skoj, och hela gänget bakom 48H har gjort en grymt jobb. Då jag var med förra året så kan jag säga att jag är imponerad av hur stor skillnad det blev gentemot förra året. Det var mer struktur och mer hjärta i år än förra året.

Skrev i mitt förra inlägg att jag skulle göra en video som skulle representera dessa 48H, den är 4.03min lång, hoppas att ni orkar titta. :)

Sedan måste jag ge propps till Clarion Sthlm som är aktiva på Twitter och visar att de är roliga i sin kommunikation, både jag och Marcelle fick oss ett gott skratt, tack Clarion Sign =)

helium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *