Marknadsstrateg & Försäljare Mixed Media @Medieinstitutet

Sedan jag tog studenten har jag länge strävat efter att hitta en utbildning som det känns som det klickar till när jag läser om den. Att det är någonting jag verkligen vill studera och inte bara hoppar på för att ha någonting att göra.

När min vän William Sjögren berättade om utbildningen på Medieinstitutet så blev jag fullkomligt fast, jag ville gå den och egentligen börja på dagen. Men då Medieinstitutet är en eftertraktad skola så krävs det att man lämnar in antagningsprov, cv, referenser och förhoppningsvis blir kallad på intervju.

Jag har varit på intervjun på skolan och sitter som på nålar att få höra om jag kommer in eller inte. Jag hoppas innerligt att jag kommer in och svaret ska komma innan midsommar, vilket betyder nästa vecka.

Har hört att jag säkert kommer komma in, men det kan ingen säga säkert och jag gör det defintivt inte. Det blir att vänta denna sista vecka och hoppas att jag kommer in.

Jag hoppas att ni hoppas för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *