48h.se – Sveriges största reklamtävling för och av studenter.

Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.11.13

Idag började 48h.se, det är andra året i rad jag är med, denna gång känner jag att jag har hamnat med två fantastisk kreativa och samarbetsvilliga personer som kommer med bra idéer.

Man ställer sig i långa köer och väntar på att få sin plats i ett team. Teamen är inte satta sedan innan utan när du kommer in så får du en plats i Skandia Biografen och helt plötsligt hör man ett hej av någon som är med i ens team. Teamen innehåller en Copy, en AD och en Strateg. Precis som förra året valde jag att vara strateg, det är det jag praktiserar som, kommer jobba som då jag brinner för strategi.

Kommer under dessa dagar göra ett videofy.me klipp, men det kommer inte läggas in förens på lördag. Håll tummarna för mig och mitt team nu. :)

photo17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *